Despre Noi

logo2a

Suntem Ada şi Steluţa şi suntem doua pasionate de makeup şi beauty. Steluţa este makeup profesionist, iar Ada este o mamă care crede cu tărie că viaţa unei femei nu se sfârşeşte atunci când are un copil. Împreună vrem să vă invităm să descoperiţi secrete din culisele unui machiaj realizat pentru un videoclip, care sunt produsele necesare pentru viaţa agitată a unei mame şi o mulţime de alte lucruri interesante.

Despre Noi

Despre Ada

Am 34 de ani, sunt născută în Timişoara, dar de 6 ani locuiesc în Bucureşti. Am un băiat de aproape 1 an care îmi ocupă aproape tot timpul. Am descoperit lumea internetului din timpul liceului, iar la începutul anilor 2000 am început să lucrez pe partea de webdesign. Sunt absolventă de arte şi lucrez ca şi grafician atunci când nu-mi petrec orele pe covor, învăţându-l pe fiul meu care este culoarea albastră. :)) În anul 2008 am fost unul dintre cei patru acţionari care au vândut proiectul Monden.info (actualul Urban.ro), iar în acest moment mai deţin două alte bloguri, www.DeseneleCopilariei.ro şi www.PapuşileMele.com, plus câteva comunităţi online pe Facebook. Sunt un geek cu vechime, colecţionez păpuşi Barbie (şi nu numai), benzi desenate, jucării vechi, makeup şi ador tot ce ţine de SF şi fantasy.

Dacă doriţi să schimbaţi două vorbe cu mine, vă aştept mesajele pe adresa ada (punct) bogoevici (@) gmail.com.

Despre Steluţa

Buna, fetelor! Da, indragostita de machiaj si de culori, asa cum ati intuit! Makeup Artist si Selfmakeup Trainer de ceva ani buni si frumosi. Si mereu avida de cunostinte si tehnici noi. Dar, ce folos daca nu poti fi de folos? wink emoticon Asa ca ma gasiti pe blogul Bakedbeauty.ro scriind despre produse, tehnici, trucuri si alte nebunii folositoare tenului unei femei. Ah, si va astept cu intebari multe si incuietoare tongue emoticon la adresa: stelutac (@) yahoo.com

No Comments

Leave a Reply