Recenzie

Recenzie Nivea 3-IN-1 Caring Micellar Wipes

April 10, 2017

Anul trecut mi-am luat din Madrid un pachet de șervețele demachiante care conțineau și apă micelară și m-am înțeles super cu ele. Erau blânde, ștergeau perfect aproape tot și nu mă iritau. Când am văzut că Elmiplant și Niveau au scos și ei astfel de șervețele am sărit în sus de bucurie. Apa micelară de la Nivea este chiar ok așa că am fugit la supermarket și am achiziționat și șervețelele. Mă dusesem inițial pentru cele de la Elmiplant, dar, cum nu le-am găsit, am ajuns acasă cu cele de la Nivea.

Prima impresie: super îmbibate cu apă micelară, moi, au luat machiajul binișor. Mi-au plăcut. Cu toate acestea, după vreo săptămână, am observat că tenul meu a luat-o razna. Mi-am tot bătut capul gândindu-mă de la ce. Faptul că fiul meu a fost bolnav și nu am ieșit câteva zile din casă, că vremea a fost rece, poate am făcut o alergie… Și apoi mi-a picat fisa! Eu nu mă uitasem la lista de ingrediente de pe pachetul de șervețele. STUPOARE!! Al doilea ingredient este alcoolul denaturat, una dintre cele mai iritante substanțe din produsele de skincare și makeup. M-I-N-U-N-A-T! Nici nu m-am mai uitat la restul liste pentru că deja mă enervasem.

Da, a fost vina mea că nu am verificat din start lista de ingrediente. Încă mă obișnuiesc cu acest obicei, dar totuși… Cum să pui un astfel de ingredient atât de sus în lista unui produs care se vrea “caring”? Fail, fail, fail. Acum trebuie să mă chinui să-mi repar fața și sigur o să dureze ceva timp. 🙁

Lesson learned: ÎNTOTDEAUNA citește lista de ingrediente și caută informații despre ele.

semnatura-ada

No Comments

Leave a Reply