Featured Oriflame Stiri

O nouă colecție: Oriflame The ONE Express

April 15, 2017

Oriflame a lansat acum puțin timp o nouă colecție de makeup denumită The ONE Express. Colecția nu este încă dosponibilă la noi, dar am zis că nu strică să povestim puțin de ea.

Colecția conține o paletă de farduri cu mai multe variante de nuanțe, două mascara care vin cu mai multe variante de perii, mai multe rujuri de tip creion jumbo și creioane duble de ochi. Pe lângă acestea, avem și un portfard în culorile colecției.Dintre toate obiectele acestei colecții cel mai mult mă atrage ideea celor două mascara și rujurile. Paleta de farduri mi se pare cam adolescentină și mai are și ca prim ingredient talcul așa că, pentru mine, este un mare pas. Vedeți mai jos imagini din catalogul Oriflame din Irlanda cu mai multe informații și prețuri orentative pentru aceste produse.

Colecția a apărut deja în mai multe țări europene și o aștept și la noi, dar, mai înainte de asta aștept lansarea celor două noi fonduri de ten despre care v-am povestit deja. Mi se pare mult mai interesante și atrăgătoare pentru mine, cel puțin.

Să vedem ce ne rezervă noul catalog Oriflame care se lansează la noi pe 19 aprilie. Voi reveni atunci cu sugestii și un nou concurs.

Să aveți un Paște Fericit alături de cei dragi și un weekend liniștit.

semnatura-ada

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply