Stiri

Beauty pentru cele mai geek dintre noi: Disney, Sailor Moon, Wonder Woman

April 14, 2017

Așa cum am mai făcut-o, voi avea pe acest blog articole despre produse de beauty puțin mai altfel. Astăzi vreau să vă arăt noutățile de beauty care ar bucura orice geek din această lume. Da, eu sunt unul dintre acești geeks. 😀

Anul trecut firma Luxie Beauty a anunțat colaborarea cu Warner Bros. și DC Comics pentru realizarea unei colecții de makeup pentru filmul Wonder Woman care se va lansa în această vară. Zilele trecute am putut vedea un prim sneak peek al acestei colecții. Nu este prima oară când Wonder Woman este în protagonista unei colecții de makeup, MAC realizând o astfel de colecție în 2011, dar este pentru prima oară când ambalajul se îndepărtează de imaginea clasică Golden Age a eroinei și merge spre imaginea mai dark din noile filme DC.


Via Trendmood

Cei de la Lorac nu se lasă mai prejos și au și ei un parteneriat cu un super așteptat film al acestui an: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Colecția include o paletă de farduri de ochi, una de blushuri și șase rujuri duble.

Brandul coreean The Face Shop are de mult colaborări cu cei de la Disney, colaborări din care au rezultat colecții de makeup cu diverse personaje Disney, prințesele Disney și, mai nou, Trolii.

Azi vor lansa și o colecție The Simpsons realizată împreună cu cei de la 20th Century Fox.

Last, dar not least, Sailor Moon și luptătoarele ei apar în două noi colecții de makeup. Creer Beaute a lansat o mini colecție de cinci rujuri inspirate din super premiata franciză anime și manga.

Iar brandul indie Tooth & Nail Cosmetics a lansat cinci highlightere inspirate din Sailor Moon.

Cum vi se par aceste colaborări? Ați cumpăra aceste produse pentru că vă atrage ideea din spatele ambalajului?

semnatura-ada

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Andreea Tofan Beauty April 15, 2017 at 8:55 pm

    haha da.. as cumpara rujurile si iluminatoarele cu Sailor Moon pt ca imi amintesc de copilarie :))

    • Reply Ada April 15, 2017 at 9:43 pm

      Să vezi și restul colecției. ❤️ De câțiva ani scot makeup cu Sailor Moon și fiecare obiect este o mică bijuterie.

    Leave a Reply