Avon Oriflame Stiri

Noutăți Alverde, Oriflame și Avon

March 30, 2017

Trei dintre brandurile pe care le folosesc frecvent au o listă întreagă de noutăți pe care am zis că merită pusă rapid într-un post.

Să începem cu Alverde, brandul de cosmetice naturale eco friendly al celor de la DM. Cu puțin timp în urmă ei au revamped standurile lor și au adăugat o mulțime de produse noi.

Primele lucruri care mi-au atras atenția au fost noile fonduri de ten, în special cel serum. Da, este o întreagă nebunie cu aceste noi tipuri de fond de ten. NYX, Catrice și alte branduri au început să le lanseze și toată lumea a devent fană instant.

Apoi, pentru prima oară în cadrul colecției lor, vor avea și un primer.

Celelalte noutăți care mi-au captat atenția sunt rujuri mate sub formă de creion jumbo, blush-uri, gloss toper, o nouă apă micelară și un lip scrub. Puteți vedea AICI lista completă de noutăți care, sper, vor apărea și la noi cât de curând.

Oriflame are o mulțime de bunătăți care se vor lansa cât de curând peste tot. Prima noutate pe lista mea este fondul de ten ser Giordani Gold Ultra Fluid Foundation. Îl aștept like there is NO tommorow și nu apare încă nici în campanie C5, nici în C6. 🙁 C
‘mon, Oriflame România!!!

Vom avea un nou fond de ten și în gama The ONE: Aqua Boost Foundation. Este un fond de ten pe bază de apă, super hidratant și glowy. Parcă scrie Ada pe el. 😀

Gama Optimals primește un nou look și noi produse. Devin, practic, o variantă mai accesibilă la preț a seturilor NovAge.

Un nou aspect și o formulă bio-degradabilă primesc și produsele Love Nature care se vor lansa la noi în capania următoare.

Cei de la Avon vin și ei cu multe noutăți. În USA au fost deja lansate măștile de față sheet în gama Anew, dar nu le-am văzut, încă, pe niciun site din Europa.

Noi vom avea parte de o nouă cremă 3 in 1 care promite să estompeze ridurile, să amelioreze imperfecțiunile și să uniformizeze culoarea tenului. Nu pot spune că mă convinge ideea, dar vom vedea. Trebuie să văd lista de ingrediente înante de a mă decide dacă e ok sau nu această cremă.

Gama LUXE primește un nou fond de ten care se laudă a fi și primer și fond de ten 2 in 1. Hmmm. Nu știu ce să zic… Sunt puțin sceptică.

Gama MARK are și ea un nou fond de ten și o serie de blush-uri cu niște culori foarte drăguțe. Apropo, am constat că și brandul MARK din US își schimbă produsele și aspectul și va arăta la fel ca și cel de la noi.

Eu acum v-am prezentat doar câteva noutăți, dar cei de la Avon vin cu o colecție impresionantă de vară care include multe haine, genți, bijuterii, pantofi și alte accesorii noi nouțe. Sunt extrem de curioasă dacă clientele fidele Avon vor fi interesate și de acest gen de produse. Pe voi vă atrag produsele non-cosmetice de la Avon?

Cam atât momentan. Vă atrage vreun produs din lista de mai sus? Chiar sunt curioasă.

semnatura-ada

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply