Stiri

LONCOLOR lansează EXPERT AOE-TECHTM

April 18, 2016

Loncolor este vopseaua cu care mai multe generații de femei din viața mea s-au vopsit. Mama mea folosea vopseaua lor, bunica mea a folosit-o, nașa mea și multe alte femei dragi mie. Acum Loncolor, marca românească de vopsea cu cea mai îndelungată tradiție, ne îndeplinește visul de a simți răsfățul și rezultatele din saloanele de hairstyling direct la noi acasă.

LONCOLOR EXPERT este numele noii vopsele imbogățită cu tehnologia revoluționară AOE-Tech (Ammonia Odor Encapsulation). Formula AOE-Tech oferă avantajele colorării permanente a părului cu amoniac și reduce semnificativ mirosul acesteia. Prin această tehnologie revoluționară, molecula de amoniac este încapsulată în vopseaua cremă, asigurând o aplicare ușoară, fără mirosul puternic al amoniacului, pentru un rezultat final excepțional, care îți va oferi culoarea încrederii.

Cercetarea din spatele acestei revoluții a avut un scop precis: ca fiecare consumatoare să aibă parte de rezultate profesionale pentru culoarea părului și de o experiență cât mai plăcută. Cu noua tehnologie AOE-TechTM, consumatoarele noastre vor obține acasă culoarea la care au visat, printr-un proces ușor și fără miros neplăcut”, declară Cătălina Serafini, Marketing Manager LONCOLOR.

fbf60a1d-dd6d-46ed-8c9b-6f6179c77c67

Vopseaua de păr LONCOLOR EXPERT AOE-Tech reprezintă o nouă etapă în evoluția colorării părului și conține uleiuri din germeni de grâu și extract de curmal, ingrediente care ajută la intensificarea culorii. Noua gamă de vopsea de păr conține 16 nuanțe special create pentru a scoate și mai mult în evidență frumusețea părului. Masca pentru părul proaspăt vopsit LONCOLOR EXPERT care însoțeste vopseaua îmbină calitățile nutritive ale uleiului de jojoba cu cele ale cheratinei hidrolizate, pentru a asigura strălucirea părului proaspăt vopsit. Totodată, echilibrul perfect dintre extractele naturale ale Ceratonia siliqua, lămâie și trestie de zahăr, intensifică elasticitatea naturală a părului, acesta devenind mătăsos și delicat.

Textura catifelată a produslui LONCOLOR EXPERT, le permite consumatoarelor o aplicare ușoară și conferă părului o senzație naturală la atingere, fără a-l îngreuna.

4548acee-d746-44f2-8808-536e58d2c8f2

Voi ce vopsea folosiți?

semnatura-ada

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply