Stiri

Jem and The Holograms vin la Sephora

July 6, 2015

Dacă nu ştiţi cine sunt Jem and The Holograms înseamnă că 1. nu aţi trăit în anii 80 şi 2. nu îmi citiţi blogul de desene animate. În ambele cazuri, nu pot spune decât nţnţnţnţnţnţnţ! Jem and The Holograms este o serie animată creată în 1985, de către compania Hasbro, împreună cu o serie de păpuşi, pentru a face concurenţă faimoasei Barbie. Deşi, pentru o scurtă perioadă, au reuşit ce şi-au propus, popularitatea francizei nu a durat mult şi, in 1988, serialul a fost întrerupt, urmănd ca la scurt timp să fie oprită şi seria de păpuşi. Anii însă au trecut repede şi mulţi copii de atunci au rămas nostalgici iar notorietatea seriei de păpuşi a început să crească iar. În 2012 Hasbro a anunţat readucerea la viaţă a francizei printr-o serie de păpuşi destinate colecţionarilor maturi şi realizate de compania Integrity Toys.

img-hollywood-jem-1

Anul acesta, Hasbro lansează un film live action inspirat din povestea trupei de fete şi, odată cu el, şi o serie de makeup creată împreună cu Sephora, una de vopsea de păr creată împreună cu Manic Panic şi o serie de haine împreună cu ShopBop. Colecţia de la Sephora va include o paletă de 24 de farduri ($39), un set de 5 rujuri lichide ($25), o oglindă ($18) şi un ruj roz fosforescent denumit Truly, Truly Outrageous ($16).

Deşi ştiu că în Romania eu sunt cam singura fană Jem and The Holograms, sper din tot sufletul ca această colecţie să se găsească şi in magazinele noastre Sephora. That would be TRULY OUTRAGEOUS!

semnatura

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply